Vaknade med en stor bula på vänster kind | Jag - en sjukpensionär mitt i livet.

Jag – en sjukpensionär mitt i livet.

Annons

Vaknade med en stor bula på vänster kind

Jag vaknade med en stor bula på min vänstra kind. Det var tandköttet ovanför tanden som jag var hos tandläkaren igår. Jag ser knappt med vänster öga när jag tiiiar nedåt på tagentbordet. Så jag tänkte: Det blir väl tandläkaren idag med. Men jag pratade med henne och hon sa att det går nog inte att rädda den där tanden, så vi får ta pencelin så länge och rycka ut den efter nyår.
Nu har Jennifer färgat mitt hår med ljusbrun färg. Anton är med och pratar och har åsiktikter också! (Förstår inte riktigt vad han säger)/KRAM!!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats