UPP TIDIDIGT OCH IVÄG OCH MÅNADSHANDLA PÅ WILLYS | Jag - en sjukpensionär mitt i livet.

Jag – en sjukpensionär mitt i livet.

Annons

UPP TIDIDIGT OCH IVÄG OCH MÅNADSHANDLA PÅ WILLYS

Idag studsade jag ur sängen klockan 8. Åt lite frukost, tvättade mig och klädde på mig.

Sedan åkte jag och min sambo och månadshandla på Willys. Vi hade ingen inköpslista med oss, så vi glömde att köpa tre saker.

Men det åker min sambo och köper i morgon bitti i våran Konsum.

Vi köpte middagar, bland annat ölandskroppkakor som är så gott, hushållspapper, toapapper, bröd, Becel, ägg, två sköljmedel (vi har redan köpt fem tvättmedel för 100:-), tre tvålpumpar för 19:90 och femliterglass Apelsin/Choklad för 45:-. Dessutom tre gravlyktor för 7:90 styck. Samt lite mer. Sammanlagt kostade det 1.115:-! Nu behöver vi bara köpa till lite mjölk och youghurt och kanske en limpa till under månaden!Månadshandling på Willys

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats