Tre generationers dag | Jag - en sjukpensionär mitt i livet.

Jag – en sjukpensionär mitt i livet.

Annons

Tre generationers dag

Idag skjutsade Peter mig till Jennifer och Anton. Vi gick på julmarknad och köpte lite av varje, tre långa remmar, två myntaråttor, en ammaryllis, en saffranslängd m m. Sedan fikade Jennifer och jag. Efter det skulle vi åka till Ica Maxi och skulle köpa bodies till Anton. Det fanns i alla storlekar utom hans storlek. Det blev lite mat vi köpte i stället. Sedan när jag skulle betala, hade jag inte Visa-kortet med mig, utan det hade Peter. Som tur är hade Jennifer pengar på kortet och betalade, så jag för över pengar till hennes konto när jag skrivit klart detta.  Lägger in några bilder på julmarknaden från Jennifers balkong och hemmifrån hos Jennifer.

KRAM!!Tre generationersdagTre generationersdagTregenerationersdagTregenerationersdag

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats