Så var söndagen snart slut | Jag - en sjukpensionär mitt i livet.

Jag – en sjukpensionär mitt i livet.

Annons

Så var söndagen snart slut

Nu är nästan söndagen slut. Men vi började med att titta på Svenska Spels saldo. Vi hade vunnit lite över 100:- på Lotto igår.

Min dotter och hennes sambo kom mitt på dagen med deras barn. De tog ner de gamla vinterdäcken och la dem i bagageutrymmet! Min sambo har krångel med hjärtat, så de hjälpte oss med det. Vi ska byta däck i början av veckan. Kommer det en snöflinga, så blir det en sådan trängsel på verkstäderna. Sedan fikade vi. Min dotters sambo skulle träffa några kompisar så han åkte hem sedan. Min sambo skjutsade hem vår dotter och deras son sedan. Men först snaggade hon min sambos hår.

Ha en bra söndagskväll!!

 

KRAM!!

 

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats