På förmiddagen var vi i centrum. | Jag - en sjukpensionär mitt i livet.

Jag – en sjukpensionär mitt i livet.

Annons

På förmiddagen var vi i centrum.

På förmiddagen var vi i centrum och köpte presentkort till Johan som fyller år på söndag. Sedan var jag hos en optiker och prova synen till ett par nya läsglasögon. Sedan beställde jag bågar. Man fick ett par på köpet med en annan styrka. Allt kostade lite över 1.600:-. Det tycker jag var billigt. Glasögonen var av plast, behandlade. Sedan var vi på apoteket, sedan Konsum och köpte mjölk och tog ut ett paket från Ellos. Vi åt kycklingfilé till middag med Arlas Thaipanna (matlagningsgrädde och starka kryddor) som jag fick i en kampanj hos smartsson. Det bara smälte i munnen! (Vi hade Jasminris till).

KRAM!!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats