Nu har jag varit hos ena läkaren | Jag - en sjukpensionär mitt i livet.

Jag – en sjukpensionär mitt i livet.

Annons

Nu har jag varit hos ena läkaren

Hej!

Klockan 10 var jag hos min tarmläkare, som inte hittade något särskilt, mer än i blodprovet, då hon frågade om jag var förkyld när jag tog det. Ja, sa jag, det har jag varit i snart två år nu.

Klockan 18 ska jag vara hos nästa läkare och hämta en dosa som ska mäta hur långa andningsuppehåll jag har under natten nu när jag är förkyld! Den ska jag lämna tillbaks kl 8 i morgon bitti (mitt i natten). Måste åka hemmifrån klockan 7, för det är ju “rusningstrafik” då och det sjukhuset ligger på andra sidan stan.

Ha det bra!

KRAM!!

 

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. doritz

    Du har min sympati, gå upp och åka iväg klockan 7 är inte min melodi heller.  Tur att det inte är varje dag.

Annons
stats