Igår var det virrigt | Jag - en sjukpensionär mitt i livet.

Jag – en sjukpensionär mitt i livet.

Annons

Igår var det virrigt

Min sambo skjutsade mig till vår dotter och vårt barnbarn. Hon kom ut ur porten när vi kom. Så satte hon in vårt barnbarn med bilbarnstolen i bilen, ställde skötväskan på trottoaren och ställde in själva vagnen i bagageluckan. Min sambo ville inte följa med och handla, så vi släppte av honom hemma. Vår dotter fortsatte att köra till centrum. När vi kom fram upptäckte vår dotter att skötväskan var inte med! Där hade hon en dyr mobil, nycklarna hem, plånbok med bankkort m m. Hon åkte genast hem till sig. Jag och barnbarnet stannade i centrum. Jag hade glömt min mobil hemma, hon hade sin i skötväskan. Hon gick in i närmaste “jouraffär” hemma hos sig. DÄR VAR DEN! Det var någon vänlig själ som hade lämnat in den där. Den som ägde affären hade ringt de senaste numren hon hade ringt, bl a min mobil, som min sambo svarade i. Men han kunde ju inte få tag på oss. Även en kompis till henne som arbetade. Hon rusade in i affären, ägaren stod helt lungt och sa bara: ja ja, den finns här!! Sen kom hon till centrum och vi handlade lite, jag handlade några garnnystan och ska sticka en slipover till mitt barnbarn till julafton.

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats