Igår var det mycket att göra! | Jag - en sjukpensionär mitt i livet.

Jag – en sjukpensionär mitt i livet.

Annons

Igår var det mycket att göra!

Hej!

Igår var det en del att göra! Vi var till Plantagen och köpte  en rosenbuske som vi åkte ut till min mormors och morfars grav. Sedan åkte vi till centrum till Ö & B o köpte en vaxduk på 2½ meter i grönt och vitt förstås (Hammarbys färger), för strax över 75:-. Lite smågodis ramlade ner i en påse också!

Sedan behövde Jennifer lite från apoteket, så det blev utryckning dit också och hem till henne med det. FIKA blev det också! Anton dansade och klappade händerna också och har lärt sig säga Buss. De står ofta på balkongen och då blir han så glad när han ser bussar och även röda bilar och motorcyklar. Ska försöka sätta in ett kort på Jennifer o hennes mage, som den såg ut i veckan! Kanske jag hittar något på Anton också. Idag är det molnigt, men 20 grader i morse.

 

KRAM!!Igår var det mycket att göra!

 

 

 

Aftonbladet AB

Jag läser inga papperstidningar nu för tiden, utan bara på nätet i sådana fall. Den bästa dagstidningen tycker jag är Aftonbladet. Jag är bara uppväxt med den och Dagens Nyheter, men DN läste jag aldrig. Den var så stor och obekväm.

Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats