Idag vart det en liten utflykt också | Jag - en sjukpensionär mitt i livet.

Jag – en sjukpensionär mitt i livet.

Annons

Idag vart det en liten utflykt också

Idag skjutsade P mig distriksläkaren. Hon skrev en remiss till Huddinge sjukhus emunmotningsavdelningen. Sedan åkte P och handlade lite.

När jag var klar gick jag ut på torget och köpte en blombukett och två liter belgiska jordjubbar, som kostade 10:-/kartong. Sedan ringde jag P och han kom och hämtade mig. Sedan åkte vi till Minneslunden, för att sätta dit blommorna. Min mamma dog för tre år sedan idag.

SL, Storstockholms Lokaltrafik

SL i Stockholm är mycket bra när den fungerar. Vi har tunnelbana, bussar, pendeltåg, Roslagsbanan, Saltsjöbanan och på sommare spårvagnar. Det brukar fungera mycket bra. Men på vintern kan särskilt pendeltågen trassla och inte hålla tiderna.

Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

0px 1px #e3e3e3; box-shadow: 0px 1px #e3e3e3; background: #fff; clear: both; margin: 0px; font-family: ‘trebuchet ms’; font-size: 20px; overflow: hidden; padding: 8px 8px 0px 8px; border: 2px solid #9cc160; border-radius: 10px 10px; -moz-border-radius: 10px 10px; -webkit-border-radius: 10px 10px; width: 500px;”>

Tele2 Sverige AB

Är det bästa abbonemanget jag har haft hittills. De flesta jag känner har Tele2 Kompis och då ringer man ju så gott som gratis till varandra, förutom abbonemanget som är 49:- och de samtlal som är utanför Tele2 Kompis.

Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

 

KRAM!!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats