Idag var centrumbesök | Jag - en sjukpensionär mitt i livet.

Jag – en sjukpensionär mitt i livet.

Annons

Idag var centrumbesök

Idag var vi i centrum!Idag kom Jennifer och hämtade mig. Vi åkte till centrum. Där var vi först till Kappahl och köpte tre överdelar och ett par tights till mig (för ciao-pengarna). Sedan bjöd Jennifer på lunch på Subway, jag tog Skagenröra som vanligt med röd Fanta. Jennifer tog Tonfisksmak. Sedan åkte vi hem till vårat Konsum och handla litet och hämtade ut ett paket från Ellos. När jag kom upp såg jag på banken att hon som köpte min mobil igår kväll, hade redan betalt, så Peter var snäll och åkte ner och postade den! Ha det så bra!

var _fameblogger_tracker = _famebloggers.get_tracker(‘NaN’);
_fameblogger_tracker.set_size(”);
_fameblogger_tracker.set_tracker(‘3708279’);
_fameblogger_tracker.track_pageview();

KRAM!!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats