Idag har Peter o jag varit på sightsing | Jag - en sjukpensionär mitt i livet.

Jag – en sjukpensionär mitt i livet.

Annons

Idag har Peter o jag varit på sightsing

Idag var Peter och jag på sightsing. Vi började på Statoil och tankade. Sedan fortsatte vi till centrum. Där köpte vi Bingolotto, hörde att det skulle vara bra gäster på söndag. Sedan gick vi till Kappahl och handlade ett par långbyxor till mig och lite barnkläder (de hade ju 25% på allt för medlemmar). Sedan handlade vi lite matvaror och hämtade ut en gardin från Jotex.

KRAM!!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Onkis

    Hoppas att ni vinner på era bingolotter.
    Använde ett kolegeblock med hård pärm och lingerade papper.
    Kul att du gillade min receptbok.
    Kram!

Annons
stats