Idag har jag också suttit mest vid datan. | Jag - en sjukpensionär mitt i livet.

Jag – en sjukpensionär mitt i livet.

Annons

Idag har jag också suttit mest vid datan.

Hej!

Idag har jag mest suttit vid datan också! Mest på FB. Jag har chattat med en vän från Gratisbio, vi har varit vänner i c:a ½-år. Men så råkade jag fråga vän på en annan kompis därinne. Då fick jag till svar: Nej, jag vet vem du är, jag har sett dig i andra forum! Då svarade jag: I vilka då? Men så skrev jag meddetsamma: Jasså är det så du ser ut! Nej sa hon! Men du har förstört för min dotter, så hon måste sluta och blogga där och samla ihop alla sina bloggar för din skull! Så skrev hon efter en stund: Vet du vad man kallar sådana som du? Psykopat!!! Sedan blockerade jag henne från min GB. Men tyvärr hann hon bli vän med min kompis där, så vi får skriva på FB till varandra!

Sorgligt men sant att hon inte kan stå upp och prata för sig själv, utan att dra in mamman. Sedan att mamman håller henne bakom ryggen och är likadan hon!

KRAM PÅ ER!!smiley

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats