Har varit hos Jennifer med familj | Jag - en sjukpensionär mitt i livet.

Jag – en sjukpensionär mitt i livet.

Annons

Har varit hos Jennifer med familj

Idag har jag varit hos Jennifer med familjHar varit hos Jennifer med familj.På eftermiddagen kom Jennifer och hämtade mig. Jag följde med hem och fikade hos dem. Min sambo kunde inte följa med tyvärr, för han hade 39,8 i feber i morse. Jag tyckte att det var kul att komma ut och han hade legat på soffan och tittat på TV. Nu har vi ätit en gott Nyårsmiddag, ärtsoppa!! Anton hade fått en gåskol i julklapp av sina föräldrar. Lampor lös och det lät om den om tryckte på olika knappar! Han tyckte att den var så rolig!
God fortsättning och Gott Nytt år!

KRAM!!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats