Det är inte min dag idag! | Jag - en sjukpensionär mitt i livet.

Jag – en sjukpensionär mitt i livet.

Annons

Det är inte min dag idag!

Anton drygt fyra månaderPå förmiddagen skulle jag till en läkare. Jag satte min mobil på alarm. Hade beställt Färdtjänst till 10.45. Började klä på mig ytterkläderna 10.38. Då ringde taxichaffören och sa att han stod utanför porten. Jag sa att jag höllt på att klä mig och skyndade mig ned. – INGEN CHAUFFÖR och ingen taxi! Jag hade mobilen med mig och ringde Färdtjänst växel. Då fick jag reda på att han stod inne i stan och väntade på mig! De skulle skicka en ny bil. Den kom kl 11.10, kl 11.15 skulle jag vara hos läkaren inne i stan.

Jag kom dit 15 minuter för sent. Då hade hon redan släppt in en annan patient och släppte in en till. Sen fick jag komma in, sju minuter innan de skulle gå på lunch.

Sen skulle jag åka hem, ringde och beställde en bil. Eftersom jag är “Ensamåkare”, ska bilen komma inom en kvart. Så kom jag på när jag hade lagt på luren att jag måste till apoteket, så jag måste ändra resan till en kortare resa. Då fick jag vänta 30 minuter i stället!

När jag kom till apoteket, ville de ha mitt ID-kort för att hämta ut medicinen! Det fanns ej i plånboken! Då kom jag på att min sambo hade lånat det dagen före för att hämta ut ett paket till mig. Men bara jag sa personnummer, namn och namnet på läkaren, så fick jag ut medicinen.

Sen ringde jag min sambo, så han kom och hämtade mig och hemma var vår dotter och vårt barnbarn. Vi fikade och hade mysigt! Äntligen lungt!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats